Extra Form
저널 이름 Journal of Animal Science. 80: 2110-2115.
연도 2002
저자 Smith, S.B., Hively, T.S., Cortese, G.M., Han, J., Chung, K.Y., Castenada, P., Gilbert, C.D., Adams, V.L. and Mersmann, H.J.

  1. Antioxidant properties of selected Oriental non-culinary/nutraceutical herb extracts as evaluated in raw and cooked meat.

    CategorySCI 저널 이름Meat Science. 70(1): 25-33. 연도2005 저자Han, J. and Rhee, K.S.
    Read More
  2. Quality of packaged romaine lettuce hearts exposed to low-dose electron beam irradiation.

    CategorySCI 저널 이름LWT-Food Science and Technology. 37(7): 705-715. 연도2004 저자Han, J., Gomes-Feitosa, C.L., Castell-Perez, E., Moreira, R.G. and Silva, P.F.
    Read More
  3. Conjugated linoleic acid depresses the Δ9desaturase index and stearoyl coenzyme A desaturase enzyme activity in porcine subcutaneous adipose tissue.

    CategorySCI 저널 이름Journal of Animal Science. 80: 2110-2115. 연도2002 저자Smith, S.B., Hively, T.S., Cortese, G.M., Han, J., Chung, K.Y., Castenada, P., Gilbert, C.D., Adams, V.L. and Mersmann, H.J.
    Read More
Board Pagination ‹ Prev 1 2 3 4 5 Next ›
/ 5

나눔글꼴 설치 안내


이 PC에는 나눔글꼴이 설치되어 있지 않습니다.

이 사이트를 나눔글꼴로 보기 위해서는
나눔글꼴을 설치해야 합니다.

설치 취소

Designed by sketchbooks.co.kr / sketchbook5 board skin

Sketchbook5, 스케치북5

Sketchbook5, 스케치북5

Sketchbook5, 스케치북5

Sketchbook5, 스케치북5